СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

Много хора обичат да изразяват своята самоличност с бижута, изработени от скъпоценни камъни. Обаче, носенето на камъним може да се окаже не толкова безопасен процес.

Носенето на камъни, усилващи неблагоприятни за определения човек планети, може да оказва негативно влияние върху различни аспекти на живота му. Коя планета е благоприятна и коя не е, се определя от тяхното положение в момента на раждането на всеки човек и е строго индивидуално.

Например: Ако жена, в чиято натална (рождена) карта Марс е неблагоприятна планета, а тя носи червен корал, то при нея могат да възникнат проблеми в личния живот и със партньора. Или, ако мъж, в чийто хороскоп Сатурн заема неблагоприятно положение, а той носи сапфир, може да има проблеми с работата и дори да остане да живее на улицата.

Ведическият астролог може да Ви препоръча подходящите за Вас скъпоценни камъни, определени въз основа на разположението на планетите във Вашия индивидуален хороскоп. Необходим е дълбок анализ, за да се разбере енергията на коя планета се нуждае от укрепване.


Също така , камъкът трябва да се носи на пръста, съответстващ на дадената планета. Той трябва да бъде определени карати, без дефекти, почистен и зареден с енергия. Важно е и в какъв ден от седмицата трябва да започнете да го носите.

ЦЕНА: 35 ЛВ.

Започнете своето пътуване към по-добро разбиране на себе си и своите житейски ситуации сега.