КОНСУЛТАЦИЯ ЛИЧЕН ЖИВОТ

Личният живот е един от най-важните компоненти на щастието, така че е много важно да разберем перспективите в романтичен план и на семейното поприще.

Ако ви вълнуват въпросите: "Защо нашият личен живот не е това, което бихме искали", "Кога ще се оженя или омъжа", "Колко брака ще имам", "колко деца ще имам" и т.н., то тази консултация е специално създадена, че да можете да получите отговори на всички Ваши въпроси, свързани с неприкосновеността на личния живот. Консултации включва подробен анализ на потенциала Ви в личния живот, на базата на разположението на планетите във Вашия хороскоп.

В рамките на консултации можете да разберете, кога у Вас ще се появи възможност да се срещне с бъдещия си съпруг(а) и да регистрирате връзка , какви притеснения могат да възникнат по време на семейния живот и препоръки, относно неутрализирането им, кога могат да настъпят "опасни" периоди и препоръки за преминаването през тях, колко деца може да имате и т.н. В рамките на консултацията, можете да зададете 1 въпрос на астролога, отнасящ се до личния живот.


ЦЕНА: 75 ЛВ.

Започнете своето пътуване към по-добро разбиране на себе си и своите житейски ситуации сега.